Apreciază-ne pe Facebook
 
Mă mut la mama

Mă mut la mama

Se joacă la:

, ,

Distribuție:

Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu

Regie:

Gelu Colceag

Scenografie:

Iulia Gherghescu

Preț bilete:

Godot: 25 lei / Teatrul Mic: 30 lei / ArenA Pub: 25 lei (online), 20 lei (casierie)

Reprezentații

Momentan nu există reprezentaţii.

Descriere

Doi frați, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soție, iar celălalt înșelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama,văduvă fiind, deși e singură în casă, are un iubit.... L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTĂ!!!
Când apar băieții acasă, apar și conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzația că "mămica" îl iubește mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, că și ea are dreptul la dragoste, la viață, e de neconceput, în mintea celor doi: Mama este MAMA. Și atât!!!
...

(citeşte mai mult)

Articole

  • Recunosc ca piesa mi-a fost recomandata de sor-mea. Tocmai de asta, ma vad obligat sa o recomand si eu mai departe. Nu am vazut de mult un film la cinema sau la tv la care sa rad atat cat am ras la piesa asta. Povestea pe scurt e cam asa (o gasiti pe net mai in detaliu daca vreti): doi frati care se inteleg ca soarecele si pisica, unul parasit de iubita pentru alta femeie (ai citit bine), altul parasit de nevasta (probabil pt alt barbat) ajung sa se mute acasa la mama....

Comentează